YOGA RETREATS 2021

Planeringen är igång för våra retreat 2021 och suget är stort bland våra följare!

Datum och plats är inbokade och vi tänker släppa platserna i maj och till dess håller vi tummarna att pandemiläget är under kontroll.

Vad intresserar dig mest?

Endagsretreat lördag 19 juni, Siknästorpet, Robertsfors [FULLBOKAT]

Här kan du välja att ta en promenad i din egen takt eller du som gillar att springa kan göra det upp till 3 mil längs Flottarstigen tillsammans med en av våra instruktörer Anna-Karin Hammar. Under dagen erbjuder vi både yoga, yinyoga och meditation utomhus samt kortare löpturer med instruktör. Det spelar ingen roll om du har tidigare vana av yoga eller inte, du kommer kunna vara med ändå. Vid regn håller vi till inne i logen med yogan.

Självklart finns det möjlighet att ta ett magiskt dopp i härliga Rickleån (dusch finns också). Till lunch kommer vi servera en näringsrik sallad/bowl som Camilla tillagar, kanske bjuder vi även på hembakt bröd till det och naturligtvis fikabröd till eftermiddagens kaffe- eller testund. Ta chansen att träffas, inspireras av och upptäcka något du kanske inte provat på tillsammans med likasinnade.
Här kan du läsa mer om fjolårets retreat för att få en känsla av hur dagen kommer se ut. Små justeringar kommer att genomföras.

Helgretreat fredag till söndag 3-5 september i Överklintens kvarn, Robertsfors, med övernattning i kvarnhotellet eller med eget boende. Löpning, yoga, träning, yinyoga, meditation, workshops, samvaro och god och näringsriktig mat.


Välkommen med din intresseanmälan för att få information och förtur när platserna släpps.


Linda & Camilla

LICA Retreats

Här hittar du information från våra tidigare retreats 2020