PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är Personlig Träning något för dig! PT Single är individuellt utformat just för dig och din målsättning.  Vare sig du är nybörjare eller van och vill optimera din träning. Som din PT ger jag dig hjälp och stöd i utförandet av varje övning, på så sätt effektiviserar vi träningen och undviker skador.

En personlig tränare gör stor skillnad!

Personlig träning kan ske på gymmet, i hemmet, i en lokal eller utomhus. Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika förutsättningar. Funktions- och rörelseanalys samt samtal ligger till grund för träningsprogram och upplägg. Jag hjälper dig att nå dina mål med styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära.

Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, roligare och mer effektiv träning. Du får också stöd med kostråd och tester om så önskas.

Prisexempel:

Klippkort 10 gånger á 60 min + 30 min extra för konsultation vid första tillfället. Cirka en gång per vecka (du bokar själv när det passar dig), träningsprogram för övriga dagar samt kostråd, 3 500 kr.

Vårerbjudande 1 mars – 31 maj: 10 gånger á 60 min + 90 min extra vid första tillfället – 3 000 kr