YOGA

Med yoga finns det fördelar för alla!

Vare sig du är stressad kontorsarbetare med spänningar som så småningom kanske leder till smärtor och värk eller atlet på hög nivå kan du hitta det du behöver i yogan. Jag erbjuder framförallt fysisk yoga som stärker och sträcker dina muskler, ger utrymme i dina leder och mjukar upp bindväv och ligament.

InMyHouse YOGA:

Höstterminen 2021

Höstens klasser körs i Bygdeå bygdegård eller online via ZOOM.

I höst har du möjlighet att boka fast plats per kurs á 6 tillfällen eller köpa klippkort/enkelbiljett och boka restplats per gång om det finns plats.. Detta passar bra för dig som vet med dig att du kanske missar ibland pga jobb eller liknande.

Vad: NYHET! Funktionell Yoga 75. Nytt klassupplägg där vi startar med andning och ett enklare flow inspirerat av solhälsningar. Sedan följer ett längre block i cirkelformat, övningar från yoga, pilates, postural träning, core mm. Här får du chans att jobba ordentligt med varje övning och behöver inga förkunskaper. Övningarna är utformade för att stärka, stabilisera, balansera och skapa god hållning. Klassen avslutas med en variation av yinyoga, skakningar, guidad avslappning, egenmassage eller något annat spännande som hjälper dig att släppa på spänningar i muskler och sinne.

Var: Bygdeå bygdegård / Hemma, online via ZOOM – (även inspelat via Youtube)
När: Torsdagar kl. 18:15-19:30, 6 gånger

Vad: YinYoga – En yogaform som är avslappnande, minskar stress och skapar ett inre lugn. Vi håller sittande eller liggande positioner under längre tid, (3-5 min) för att stretcha bindväv, leder och ligament i framförallt höfter, bäcken och ryggslut. Du får även en terapeutisk påverkan på leder och ryggrad som får förbättrad cirkulation av ledvätska. Efter klassen är du redo för en god sömn.

Var: Bygdeå bygdegård / Hemma, online via ZOOM – (även inspelat via Youtube)
När: Torsdagar kl. 19:45-21:15, 6 gånger


Pris: 595 kr för fast plats (99 kr/gång)
10-kort 1 100 kr (110 kr/gång)
5-kort 600 kr (120 kr/gång)
3-klipp 375 kr (125 kr/gång)
1 gång 130 kr
Klippkorten gäller ett år och är ej personliga.
Zoom 6 gånger 395 kr

Du kan självklart gå båda klasserna efter varandra då det är helt olika.

Boka din plats på angivet startdatum på ptcam.bokadirekt.se